SC Ghitta SRL, Recea

1 Recenzie
actualizat în 16 mai 2018

Informaţii detaliate

Număr de angajați
101-500
S.I.C
1011 - Prelucrarea si conservarea cărnii

Descriere

Suntem unul dintre cei mai mari procesatori si distribuitori de produse de carne din nordul Romaniei."Gustul calitatii" este sloganul nostru dar si principiul dupa care ne ghidam intreaga activitate. Lantul alimentar Ghitta functioneaza foarte bine. Lantul porneste de la Fermele Ghitta, administrate modern si in conditii sanitar-veterinare deosebite, trece prin unitatile proprii de procesare a carnii, dotate cu tehnologie de ultima generatie, de unde produse ajung in timp record la vanzare in magazin.
Propriile culturi de orz si porumb confera societatii GHITTA posibilitatea de a asigura animalelor din ferma de la Ardusat furaje de cea mai buna calitate. Ferma detinuta de firma Ghitta are in prezent 3 adaposturi pentru cresterea porcinelor, a caror capacitate este de 6000 de capete pe an, precum si unul pentru ovine.
O parte din nutreturi sunt fabricate in comuna Ardusat, unde societatea detine o moara cu o capacitate de procesare de 3 tone pe ora.


Cuvinte cheie:
Carne, Nutret, Carnati, Salam, Abator, Parizer, Ovine, Costita afumata, Fermă, Livrare, Preparare, Muschi file, Umplere, Specialităţi, Jambon afumat, Transare, Tocare, Ciolan afumat, Tamblerizare, Ambalare ATM, Ambalare vid, Bacon extra, Carnati de porc, Cârnaţi de bere, Cârnaţi pizza, Fabrica de procesare, Fierbere si afumare, Gusa cu boia, Muschi tigănesc, Parizer traditional, Salam de vară, Salam ţăranesc cu şuncă, Scăriţă afumată, Specialitate cu carnati, Şunculiţă, Şuncă praga
SC Ghitta SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

Palanceanu Oltica

, actualizat în urmă cu 1 an

Bună ziua.Mă numesc PALANCEANU OLTICA...IAŞI...şi am cumpărat nişte codiţe de la firma dumneavoastra (ghiţă...gustos şi sanatos).Pe bune???...am pus 4codiţe la o oală de 6 litri +varză....dar este atât de sărată..nu se poate consuma...Vă intreb....cam câtă sare se pune pe nişte oase goale de nu se poate consuma preparatul?...Pe mine cine ma despagubeste de cei 40 lei...(scarita+codite)?

Scrie o părere pentru SC Ghitta SRL!

Cunoşti firma SC Ghitta SRL? Împărtășește-ți experiența!